2012 m. kovo 6 d., antradienis

Grįžtu į siuvinėjimą

Turiu didelę problemą. suprantu, jog problema.... Siuvinėju po kelis darbelius vienu metu ... negalima taip. Tą ir pati žinau. Bet...
Todėl ir atsiranda daug pradėtų darbų.....
Buvau apleidusi siuvinėjimą. Neteikė jis man jokio džiaugsmo ir staiga susizgribau, jog reikia pradėt. O nuo ko pradėti? Žinoma, nuo to kas pakels nuotaiką. Iškuičiau pradėtus darbus - nesuviliojo. Ėmiau vieno ėmiau kito - "neveža". Turiu daug darbelių, kuriuos privalau išsiuvinėti, bet ...
 Tad pasiėmiau naują medžiagos gabalą, schemą, susiradau siūlus ir pradėjau siuvinėti sau norimą paveikslėlį, jau senokai nusižiūrėtą, Tad taip sausio mėnesį prasidėjo žingsnelis, po žingsnelio grįžimas į siuvinėjimą. Kodėl grįžau ... todėl, jog tą darbelį siuvinėjau su pasimėgavimu ir malonumu, tik kad jis tapo dar vienu pradėtuku, bet labai norėčiau, jog šįmet jis taptų ir pabaigtukas ....
Tad taip atsirado Nimue "Seneliukai". Jo vieta jau laukia, mano virtuvėje, šalia Nimue "girtuokliuko" ir "Blynukų" (Dideliausias ačiū hejdi).


Na ką graži pradžia, tad reikėjo imtis darbų, kuriuos buvau numetusi. Ir kuriuos privalėjau pabaigti. Vienas iš jų tai buvo avantiūra. Pradėta dar 2011 metais, bet taip ir neužbaigta. Tai labai smagus žaidimas (ačiū Renatai) ir kai pradėjo ryškėti grožis, kuris turės būti, mmmmm .... iškarto supratau, jog tai bus arbatos dėžutė draugei, kuri šįmet šventė 40 metį. Tad reikėjo, tik rimtai kibti į darbą. Kibau ir rezultatu tikrai džiaugiausi. Išėjo šauni dėžutė. DMC dizainas, daug spalvų, siuvinėjau ant lino.


Paskui vėl norėjau padaryti ką nors sau ir ėmiausi .... Man viena labai draugiška mergina iš galery. ru perdarė mano norėtą schemutę, fėjukę, kaip aš jos seniai norėjau ir padarė būtent taip kaip aš norėjau su visomis spalvomis. Siuvinėjau ant balto evo, DMC siūliukai. Tik .... buvo vienas jos prašymas, nesidalinti su niekuo schema. Tad ir nesirodau daug viešumoje, jog nereikėtų atsiprašinėti dėl schemos dalinimosi.



Po šio, kibau vėl į darbus, kuriuos privalėjau padaryt. Įsirašiau į RR ir mes ten nuspredę siuvinėti didesnius darbelius. Vis atidėliojau ir dievulėliau padariau suvestinę, jog iš penkių merginų, aš vienintelė nieko nepabaigusi, kokia gėda.  Net savo nepasibaigiau. Tad kadangi žinau, jog šio RR savininkė tikrai čia neužeis, pasirodysiu, kaip man sekasi jai siuvinėti. Patikslinsiu, nerealus dizainas. Tik vienas sunkumas, jog siuvinėjame ant lietuviško lino, o jis yra labai smulkus. Ir schemos kokybė nelabai kokia, tad ko neįžiūriu, įsijungiu kompiuterį ir iš jo siuvinėju, nors pasakysiu, jog neblogas akių gadinimas. Taip pat ir parodau kiek savo išsisiuvinėjusi RR. Ten bus gėlių fėja. Mažai, tik pradėta, bet merginos sakė, jog maniškio neatiduos RR, kol aš pati neišsisiuvinėsiu, tos fėjos. Tad teks pasistengti :))))





Toliau, oooo toliau tuo nepasibaigė .... Aš reguliariai stengiuosi pasiuvinėti savo svajonių kupidomą. Pusę turiu, bet reikia užsispirti ir kitą pusę pabaigti, nes jau gėda, pradėjusi keli metai atgal, bet dar tik pusė. Pasirodau, kaip jis dabar atrodo CSC "Cupidon"


Tęsti, žinoma tęsiu. Gavau ekstra užsakymą. Iki balandžio vidurio reikia išsiuvinėti Zolotoje Runo, auksinio miražo serijos merginą su gyvate. Ir ką manot - žinoma, pradėjau. Ir sutikau tik todėl, jog ten yra nedaug darbo. :)

Ką gi, šįmet jau neturiu daugiau pradėtų darbų, Tik turiu pradėtų ir nepabaigtų nuo seniai. Pirmiausiai, tai Sels knygų skirtukas (kurį užmiršau nufotografuoti, paskui Dimensions katinėlis, širdelių medis.


Ai dar tiesa pernai norėjau išsiuvinėti vieną paveikslą gimtadieniui, bet deja gyvenimas planus pakoregavo ir liko pradėtas, bet aš jį vistiek kada nors pabaigsiu. Ir žinoma sesers vyrui noėjau išsiuvinėti Dimensions katinėlį. Kas žino, gal ir pradėsiu, bet tikrai žinau, jog nespėsiu pabaigti. Tiesiog jau nespėsiu.


Na pagalvokim, gal ir viską sudėjau.... ne ne viską, dar vieną procesą turiu, bet jam skirsiu atskirą žinutę, ten mano išbandymas ir pasididžiavimas...........
Tad tam kartui tiek, kitą kartą tikiuosi bus jau ne pradėtukai, o pabaigtukai :)))

1 komentaras:

  1. Mieloji, aš taip laukiu, kad tu tęstum darbus... Viena akim facebook'e pamačiau tavo ketinimus ir nutariau parašyti čia :) Taip laukiu, tartum saulės spindulėlio.. Kad tik tu atrastum atspirties tašką ir tau nebūtų liūdna. Siuvinėk, prašau, aš čia pas tave užeisiu, tave palaikysiu...

    AtsakytiPanaikinti