2009 m. lapkričio 10 d., antradienis

Pagyvenusi?

Neseniai "Lietuvos ryte" perskaičiau antraštę "Pagyvenusi moteris taip pat pradėjo užsiimti prostitucija". Na gal nevisai tiksli antraštė, bet mane "užkabino " žodis pagyvenusi. Sąžiningai pasakysiu - iš karto puoliau skaityti, kas čia apie ką čia. Nedidelis straipsnelis tai buvo, bet perskaičius , dar labiau išsižiojau.
mane sudomino pats faktas - pagyvenusi. Na manau sau, tai negi moteris jau virš 50, negi taip ėmė ir pradėjo prostitucija užsiimti. O kai paskaičiau ta "pagyvenusi" moteris buvo - (kiek atsimenu) 37 metų. Ir jau pagyvenusi??? Na kažkaip vidutinio amžiaus, bet tada nuo kelių metų skaitosi, jog tu esi jau pagyvenusi? Man 34, bet atleiskit, nesijaučiu pagyvenusi ir manau, jog dar tokio amžiaus moterys, kaip tik savo seksualumo viršūnėje. Dar nėra taip, jog jau nelabai koks vyras imtų.
Kilo išvada, kad tą straipsnelį parašė jaunas žmogus, na kokios 20 - 22 metų - ne daugiau. Kuriam atrodo jog žingsnis link 40 jau vos ne amžiaus pabaiga. Bet tikrai dar ne pabaiga dar vidurys.
Tą jauni žmonės supras perlipę 30 metų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą