2014 m. balandžio 24 d., ketvirtadienis

Knygos

O taip, šiuos metus pradėjau produktyviai: knygomis. Ir ne šiaip knygomis, atradau vieną rašytoją, kurios knygas pradėjau gaudyti ir skaityti. Tess Gerritsen. Pradėjau jau pernai, kai paėmiau "pameistrys". wow. Ji mane pritrenkė. Atradau naujus detektyvo klodus.Tik labai bijau, kad man nenusibostų, tad pradėjau skaityti kas antrą jos knygą. Atsimenu, jog kažkada patiko Irvingas. Bet kiek perskaičiau sakyčiau tikrai patikusių knygų, koks trečdalis. Paskui buvo Sandra Brown. Bet ir ją mečiau, nusibodo detektyvas derinamas su sekso scenomis. skaitai, lyg ir "užkabliuoja", bet paskui po 4 lapus meilės scenų. feee. Na juk realiai pagalvojus, jeigu norėčiau jausmų -imčiau meilės romaną. Jeigu reiktų sekso, tai imčiau "pilkus atspalvius" (prisipažįstu, bandžiau skaityti įveikiau, tik pusę knygos. Matyt man "to" šiuo metu nereikia :D  ) . O va imu detektyvą, noriu intrigos. Na žodžiu, keletą knygų aprašysiu.

"Dvynės"




Suintrigavo. Turbūt man labiausiai pradėjo patikti serija: Ricoli ir Ailz. Gaila, jog nėra galimybių skaityti knygas pagal eiliškumą, nes būtent šios serijos, jos yra susiję. Bet nieko bandau atkapstyti. Nes vienoje knygoje, detektyvė vieniša, kitoje, jau pasigimdžiusi, o dar kitoje - laukiasi. O jos draugė, vis tokia pat: vieniša, arba įsimyli ne tuos ką reik :D
Šiaip matyt, kad rašytoja buvusi gydytoja, knygose labai daug aprašyta iš medicininės pusės. Jei kokio maniako pjūvis tai būtinai viskas tiksliai aprašyta, koks tas pjūvis.
"Dvynėse" istorija susijusi su daktare ir jos dvyne seserį, apie kurios egzistavimą sužino radusi negyvą.
Istorija gera ir intriga išlaikoma iki galo. Tad jeigu vertinant, tai keturios širdys iš penkių

<3 p="">

Kita neseniai pabaigta skaityti (tai yra vakar :D )Watson "kol nenuėjau miegoti".



Jei mėgstate keistas, truputį psichologines knygas:ji jums. Tai istorija apie moterį, kuri atsibunda kas rytą ir neatsimena nieko.  Nei su kuo miega, nei kur esa. Patiko, jog aš beveik iki pabaigos taip ir neišsiaiškinau, kas ir kaip. Pabaiga nustebino. Tik žinoma pats galas ... bla bla bla. Bet šiaip verta skaityti. Nors duodu tik tris širdeles, bet skatinu skaityti. Tai savaitgalio, greitai persiskaitanti ir nenuobodi knyga. Rekomenduoju. (netiks tikro detektyvo mėgėjams, nes čia paini, intriguojanti istorija ir didelis pliusas, jog nėra bereikalingos jausmų scenos)

<3 p="">


Dabar į rankas paėmiau Gerritsen "Chirurgas". Kadangi skaičiau "pameistrys", o ji buvo būtent "chirurgo" tęsinys, tai tikiuosi labai gerų emocijų. Bet, jos vertinimą įrašysiu, kai perskaitysiu. "pameistriui duodu 5 širdis. Tad labai tikiuosi, jog nenusivilsiu ir 5 reiks duoti ir chirurgui



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą