2011 m. balandžio 26 d., antradienis

Dimensions "Angels kises"

Kai pamačiau šį dizainą jis manęs neypatingai sužavėjo. Bet už tai sužavėjo mano Medą. Beprotiškai. Jau pernai užsimanė jį turėti, bet laiko stoka neleido jo pabaigti pernai. Bet va šįmet pabaigiau.
Įdomiausiai, jog kuo daugiau jo išsiuvinėdavau, tuo labiau jis man patikdavo. Galiausiai kai dariau BS, aš net nenorėjau skubėti, jis mane stulbino. Nežinau kodėl, bet ir aš įsimylėjau tuos angeliukus :)
Rėmą jau turėjom užsakę seniai. Tiksliau išsirinko pati Meda. Nuėjom į rėminimo dirbtuvę, o ji ateina ir atsineša rėmo pavyzdį: " Noriu šitokio". Aišku pardavėjas dar ieškojo ir nešė kokius 5 pavyzdžius, bet aš sutikau su Medos nuomone, jog šis buvo gražiausias. Tas pats buvo su pasportu, mes su pardavėju atrinkinėjom kokius 6 pasportus. O Meda dar tik atrenkant parodė, jog šis jai gražiausiai atrodo. Galiausiai mes pripažinom, kad ko gero tikrai, anas geriausias. Rezultatas ..... na taip, rezultatas man patiko. Žinoma, aš rėminau jį pati namie ir pravargau 2 valandas, bet rezultatas mane sužavėjo :)

2011 m. balandžio 18 d., pirmadienis

Jau 2011 prasidėjo

Mano gyvenime kažkoks štilius. Baisu, gal gyvenimo rutina ar kas. Skaičiuoju ką gero įdomaus nuveikiau, bet ... pasižiūriu, kad nieko gero. Na truputį padekupažinau, truputį pamezgiau, 2 atvirutes padariau, pasiuvinėjau (tame tarpe trečią kart tą patį metriką)  ir ... lyg tai viskas.
Iš rimtesnio siuvinėjimo... Sudalyvavau vienam žaidime ir padariau biskorniuką. Negaliu atsispirti Barbaros Anos kerams. Ji mane užburia, šios varlytės ne išimtis. Ir tai tikrai ne pabaiga šios dizainerės darbams. Tik kad kas to laiko paskolintų.




Na ir pagaliau baigtas paveikslas Aistei. Siuvinėjosi greitai, tik, kad to laiko trūksta ir dar buvo siūloma aida 14. Ją ir ėmiau, bet jei tektų rinktis antrą kartą, pasirinkčiau smulkesnę aidą. Nes išėjo nemažas paveikslas. Šiaip man jis patinkantis.


Noriu siuvinėti daugiau. Angeliukų pabaiga ant nosies, reikia atviruką padaryti, yra užsakyti žirgai, kuriuos pradėjusi, tik dirbti. Tik va su laiku.... na gal susigriebsiu, nes per pusę metų mažai padariusi, net pačiai gėda